Ferie ved Gardasøen er et populært valg

Kategorier Rejser0 Kommentarer
Gardasøen

Indenfor de seneste år er ferie ved Gardasøen gået fra at være noget, som kun ældre mennesker tog på, til at være en ferieform for hele familien.

Nu pakker børnefamilierne bilen og kører de godt 1500 km sydpå, hvor de bor på campingplads i eget telt eller campingvogn – eller også lejer de en hytte eller et mobilhome.

Par uden børn tager også til Gardasøen. Ofte flyver de til f.eks. Milano, hvor de lejer en bil og kører det sidste stykke til søen. Her indlogerer de sig på et lille, hyggeligt familiehotel i en af de små, hyggelige landsbyer langs Gardasøen.

Og så er der naturligvis de ældre ægtepar, som måske tager tilbage til Gardasøen igen og igen for at bo det samme, hyggelige sted, hvor de kender ejeren personligt.

Masser af oplevelser

Der er da også masser af oplevelser for alle ved Gardasøen. De helt små vil elske at bade i søen – eller i en af campingpladsernes børnepools. Og når de er færdige med at bade, så kan de lege videre på pladsens legeplads eller besøge børneklubben, som mange campingpladser også har.

De lidt ældre børn kan tage på mountainbike-tur i bjergene (op med svævebane og ned på cykel). Eller de kan windsurfe på søen, hvor der er rigtig gode vindforhold.

Og de voksne kan enten gå på vandreture i bjergene eller besøge en vingård for rundvisning eller smagsprøve.

Er det ikke nok oplevelser, så ligger storbyer som Verona, Venedig og Milano kun få timer væk i bil. Og her er der en række nye oplevelser at kaste sig ud i.