Hvorfor rejse til Dubai?

Kategorier Rejser0 Kommentarer
Nat i Dubai

Flere og flere mennesker rejser til Dubai. Men hvad er det, der er så tiltrækkende ved byen midt i ørkenen? Det er ikke så simpelt at svare på, for der er rigtig mange forskellige ting, der trækker.

En af grundene er helt sikkert klimaet. Når sneen og mørket ligger tungt over Danmark, så kan Dubai byde på masser af sol og behagelige temperaturer i midten af 20’erne – ikke for varmt og heller ikke for koldt. Samtidig er der masser af bademuligheder, og strandhotellerne er helt i top – for både par og børnefamilier.

Så er der afstanden. Der er kun en lille times flyvetid mere end til f.eks. Egypten og Gran Canaria. Og sammenligner man med disse to destinationer, så er der langt mere at opleve i Dubai. I forhold til en anden populær destination Thailand, så er flyvetiden kun godt den halve. Og det betyder rent faktisk, at du godt kan tage på bare en uges ferie til Dubai – uden at du føler, at du bruger en stor del af din ferietid i flyet.

Lidt for alle

En anden fordel ved Dubai er, at ligegyldigt om du er til storby eller strand, så er der noget for dig i byen. Der er masser af gode strande, så vil du bare slappe af, er det ikke noget problem.

Men vil du hellere opleve noget, så er Dubai en by med masser af spændende oplevelser – fra basarer og gamle bygninger til verdens højeste tårn og verdens største shoppingcenter. I Dubai finder du det hele.

Så skal du på en sol-vinterferie næste år, bør du helt klart overveje Dubai. Det vil du ikke komme til at fortryde.