I Berlin mødes to verdener

Kategorier Rejser0 Kommentarer

Tager du på storbyferie i Berlin, vil du blive mødt af to vidt forskellige bydele – Øst og vest – Begge to har hver deres unikke seværdigheder. Østberlin er lig med hyggelige gader og stræder, mens Vestberlin er mere som en “rigtig” storby med flotte og dyre butikker, moderne museer og dyre hoteller. Hver af de to sider af Berlin har altså hver deres fordele (og ulemper).

Efterhånden som Berlin er blevet mere populær, bliver mere af Østberlin samtidig mere “storbyagtigt”. Østberlin har i lang tid været præget af grafitti, punkere og andre undergrundskulturer, hvilket også er super spændende at opleve, når du går en tur i dette område af byen, men eftersom Berlin konstant er i vækst, bliver Vestberlin hele tiden og større. Nogen vil mene, at det er synd, at der måske til sidst ikke vil være ret meget af det idylleriske Vestberlin tilbage, men selvom Vestberlin bliver større, vil Østberlin nok stadig beholde den charme som den er kendt for i dag.

Oplevelser overalt i byen

Uanset om du vælger et hotel i Øst- eller Vestberlin, vil du opleve, at der er ekstremt mange museer, diskoteker og hyggelige caféer. Kulturlivet i Berlin er kæmpe stort, og det er bl.a. også én af de ting, som netop Berlin er meget kendt for. Andre storbyer er mere kendt for deres spændende butikker, men i Berlin får du både en masse spændende museer og lign., samt fantastiske muligheder for shopping.

Hvis du har sat dig fast på, at du vil på storbyferie i Berlin kan du både vælge at tage din egen bil, bus, tog eller fly.